Verwarming & Sanitair Shop
Verwarming & Sanitair Shop
Argon 29
4751 XC Oud Gastel
0165 530 232 - info@verwarmingensanitairshop.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Verwarming & Sanitair Shop

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 31 Verwarming & Sanitair Shop reviews
Communicatie
9.3
Advies
9.2
Offerte
8.9
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.3
Nazorg
9.2

Review door Fam van Meel

Geplaatst op 01-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij ons eerste bezoek aan de showroom ideeen opgedaan voor een badkamerrenovatie. Er werd goed naar ons geluisterd en er werd volop tijd voor ons genomen. Offerte laten maken en vervolgens datum geprikt. Uitvoering was prima. Monteur werkte erg hard en resultaat is erg mooi.

Positieve opmerking:
luisteren naar wat de klant wil.

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten.

Review door fam. Bruijnincx

Geplaatst op 28-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
deskundig en klantvriendelijk, veel kennis van zaken en goede adviezen

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Review door Fam. Freijser

Geplaatst op 26-02-2024

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig contact met de medewerkers en met het ontwerpen van onze badkamer en wc werd meegedacht. Samen met Marlou hebben we een ontwerp gemaakt dat geheel voldoet aan onze wensen.

Positieve opmerking:
Bij de levering ontbraken er een aantal kleine dingen. Na contact te hebben gezocht hebben ze dit snel opgelost.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Mevr. Meijer

Geplaatst op 24-02-2024

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie basisvloer uitgezocht!

Positieve opmerking:
Divers aanbod, ook in prijs-kwaliteit goed. Service met de tegelplint(en) is ook een fijne aanvulling

Verbeterpunten:
Het is niet altijd mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen

Review door Fam. Freijer

Geplaatst op 13-02-2024

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed en een geweldige monteurs

Positieve opmerking:
Ze denken echt met je mee

Verbeterpunten:
Geen alles is top

Review door Fam Jongmans

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam Rockx

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig altijd ontvangen en goed geïnformeerd. Ze nemen echt alle tijd voor de klant!

Positieve opmerking:
Goed bekend met de verschillende producten die ze kunnen leveren. Goede communicatie en uitermate klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam Heeren

Geplaatst op 06-02-2024

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede en prettige ervaring

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Etten

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen

Positieve opmerking:
Nvt

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Mevrouw Langstraat

Geplaatst op 30-01-2023

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel met goede en gemakkelijke communicatie. Goed advies en begeleiding van koop tot plaatsing.

Positieve opmerking:
Perfecte bereikbaarheid, snelle reacties en goede communicatie Betrokkenheid van het personeel. Duidelijke ervaring in het vakgebied.

Verbeterpunten:
Communicatie met en dienstverlening van aan badkamerspecialist-gelieerd montagebedrijf

Review door Fam. de Jong

Geplaatst op 05-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en betrokken

Positieve opmerking:
Meedenken met wensen en bestaande situatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Raaijmakers

Geplaatst op 05-06-2022

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service en vriendelijk. Wij hebben onze vloertegels gekocht en zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben wij ook weer tegels en spullen voor onze toilet hier gehaald. Wederom een goede service.

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Hendriks

Geplaatst op 28-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend geholpen en een uitmuntende installatie.

Positieve opmerking:
Goede keuze van tegels en sanitair. Mooie materialen.

Verbeterpunten:
Een 3D ontwerp naar de klant sturen met de offerte.

Review door Dhr Doomen

Geplaatst op 20-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Denken mee met klanten bij ontwerp en realisatie van de badkamer

Verbeterpunten:
Eerder communiceren als er een vertraging is ontstaan in een (deel)levering van derden.

Review door anonymous

Geplaatst op 02-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede , deskundige en vriendelijke behandeling van onze vragen m.b.t. ons "project".

Positieve opmerking:
deskundigheid, meedenken en prima advies

Verbeterpunten:
niet echt

Review door Fam. de Bruin

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige samenwerking. Ruimte voor ideeën en goede aanbevelingen.

Positieve opmerking:
Afspraak = afspraak

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Rene van Aalst

Geplaatst op 24-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken omtrent de koop van onze badkamer.

Positieve opmerking:
Ja, de goede service!

Verbeterpunten:
Nee hoor, ga zo door!!

Review door Ad

Geplaatst op 16-07-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede keuze in artikelen en deskundig advies

Positieve opmerking:
Wordt meteen een offerte gemaakt, dus geen week wachten.

Verbeterpunten:
Alles was naar wens.

Review door Van Minderhout

Geplaatst op 01-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goede service en nazorg

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie over levering. Bij levering waren enkele tegels beschadigd. Dit is direct en kostenloos opgelost.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van Oers

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verwarming & Sanitairshop BV en Tegel-Discount is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies.

Positieve opmerking:
Deskundig, meedenkend, betrouwbaar, heldere afspraken. Mooie showroom, met een ruim assortiment zowel voor sanitair als tegels. We werden hartelijk ontvangen. Het was leuk om te horen dat het een echt familie bedrijf is.

Verbeterpunten:
We zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn blij met het prachtige eindresultaat!

Review door Mart Gerris

Geplaatst op 30-08-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede begeleiding van de verkoper en uitstekende vakman die onze badkamer heeft geïnstalleerd. Soms gaat er dan wat fout, in dit geval is dat allemaal goed opgevolgd ook al heeft dat mij best wel wat extra werk opgeleverd.

Positieve opmerking:
Opvolging van vragen en klachten

Verbeterpunten:
Productselectie testen, in dit geval was wc unit gewoon een slecht ontwerp van de pot, wordt wel vervangen maar dit kan men voorkomen door gewoon te testen.

Review door Paula Fabriek

Geplaatst op 22-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Er is goed meegedacht over de inrichting.

Verbeterpunten:
Wc bril daar had ik beter over moeten communiceren.

Review door CB

Geplaatst op 21-03-2018

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 15-10-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ruime keus en goede uitleg

Positieve opmerking:
Op tijd geleverd

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Schuurbiers

Geplaatst op 12-10-2017

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ideeen over de indeling van de badkamer laten zien nog voor het maken van de offerte. Alles nagekomen volgens afspraak en prima vakwerk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Bij het afleveren van de materialen top geholpen met het transporteren van deze naar boven

Verbeterpunten:
N.v.t

Review door anonymous

Geplaatst op 11-10-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf een vaag idee tot einde realisatie van een nieuwe badkamer en toilet een buitengewoon schitterend resultaat. Er is goed geluisterd naar wensen en eigen ideen en omgezet naar een schitterend ontwerp, er werd zelfs tijd gereserveerd om de totale offerte door te nemen wat ik als leek erg prettig vond. De aanbeveling van de uitvoerende partij maakte de beloftes ook meer dan waar. Deskundig, netjes, precies, meedenkend en tijdig aangeven van keuzes. Het resultaat is dan ook boven verwachting.

Positieve opmerking:
De persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens het gehele traject.

Verbeterpunten:

Review door Otterloo

Geplaatst op 11-10-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
perfect bedrijf en goed geholpen door de eigenaar zelf

Positieve opmerking:
kunnen alles leveren van sanitair,tegels,cv ketel,vloerverwarming,kozijnen etc..

Verbeterpunten:
geen

Review door Jenny Bennaars

Geplaatst op 05-10-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Sinds het bestaan van de Verwarming- & Sanitairshop hebben wij onze tegels, verwarmingsketel en nu ook de attributen voor de verbouwing van de badkamer bij dit bedrijf aangeschaft.

Positieve opmerking:
Bij de verbouwing van de badkamer is er heel goed met ons meegedacht. Vooral omdat de ruimte klein is, was het belangrijk dat deze optimaal wordt benut.

Verbeterpunten:

Review door familie Wouters

Geplaatst op 04-10-2017

7
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goede ervaring gehad met verwarming en sanitairshop. Duidelijke communicatie. Het bedrijf regelt alles voor je van de verkoop tot en met de oplevering van de badkamer. ik zou het bedrijf aanraden bij iedereen.

Positieve opmerking:
strakke lijnen binnen het bedrijf , geen nonsens

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede zaak met goede kennis van zaken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Nee

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken